KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

Açık Havada Kitap Okuma Etkinliği

Sinop’ta 55. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, farkındalık oluşturmak için ‘81 İlde Kitap Okuyoruz’ projesi kapsamında, açık havada kitap okuma etkinliği düzenlendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi ortaklığında Sinop Arkeoloji Müzesi bahçesinde düzenlenen okuma etkinliğine; İl Kültür ve Turizm Personeli, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Personeli ile öğrencilerimiz ve vatandaşlar katıldılar.

Etkinlikte ellerine kitapları alan vatandaşlar ney dinletisi eşliğinde açık havada kitap okumanın zevkini yaşadılar.

Türkiye’nin 81 ilinde Saat 12.30’da aynı anda başlayan kitap okuma etkinliği 13.00’da son buldu.